Програмерска екипа

Активни програмери

Tim Gerundt
Подобрувања на изгледот
Мрежно место
http://tim.gerundt.de/
Oliver Heil
Раководител на проектот
Security improvements
Session Mangement
http://www.heilbit.de/
Siebrand Mazeland
Новости за преводот
http://translatewiki.net/

Неактивни/Поранешни програмери

Преведувачи

Услужливи корисници го преведоа NOCC на разни јазици.