NOCC е клиент за е-пошта програмиран во PHP. Овозможува пристап до е-пошта за IMAP и POP3 сметки.

Функции

Помогнете му на NOCC!

Изворниот код на NOCC е стар и прашлив. Помогнете ни да го оспособиме NOCC за иднината.

Потребно

Новости за проектот RSS

Изданија на проектните податотеки RSS